PZL. 44 WICHER
-
Gratulacje! Bardzo dobrze, że ukończyłeś ten model mimo przeciwności. Rozumiem Cię doskonale w kwestii sklejania byle skleić :0 Też nie lubię zarzucać zaczętych modeli i niezależnie jak idą to skończyć... Aczkolwiek czasem zastanawiam się nad sensem takiego działania. Oczywiście nie odnoszę tego do Twojego modelu, bo ten wygląda całkiem dobrze! A że Ty na pewno widzisz więcej niż my, to rzecz normalna :)
Gwoli ścisłości, nie ja jestem autorem końcowego sklejenia Wichura. To efekt działń kolegi Martinez67. Moja relacja zakończyła się na skrzydłach, które podjętą metodą okazały się niesklejalne. Relacji nie przenoszę do "Niedokończonych" bo Maverick podjął się próby dokończenia na bazie już gotowych elementów. Może będzie się chciał podłączyć. Też gratuluję Martinez67 ukończenia tego problematycznego opracowania.
Gwoli ścisłości, nie ja jestem autorem końcowego sklejenia Wichura. To efekt działń kolegi Martinez67. Moja relacja zakończyła się na skrzydłach, które podjętą metodą okazały się niesklejalne. Relacji nie przenoszę do "Niedokończonych" bo Maverick podjął się próby dokończenia na bazie już gotowych elementów. Może będzie się chciał podłączyć. Też gratuluję Martinez67 ukończenia tego problematycznego opracowania.