Osada Dwa Młyny TALAR - Młyn wodny 1:87

1. PAN-KARTON 2025-04-21 23:15:14

Okey. Byłem, zobaczyłem i więcej tu nie zajrzę. Żeby nie popaść w kompleksy.

anber

Przy Wierzbie Białej i C7P też byłem i już kiedyś oglądałem, więc traktuje ten wpis że powstał z powodu kończącego się wątku o Młynie. Kompleksy to mają Ci co nic nie robią a umieją

A kolega widzę na porządne zwiady się dołączył i super. Racibórz będzie Ci łatwiej wybudować bo widzę że już ceglana Baszta kiedyś powstała (?) 

1. FSO 2025-05-01 12:27:49

Piotrek a jak tam z galerią? Bo w sumie jeszcze na wieżę czekamy i na dworzec...

1. PAN-KARTON 2025-05-01 13:17:41

Piotrek a jak tam z galerią? Bo w sumie jeszcze na wieżę czekamy i na dworzec...

FSO

Wiem, jestem bardzo nie grzeczny i niepoprawny w stosunku do zasad tego forum. Na szczęście tylko w kwestii galerii Przepraszam, obiecuje poprawę (?)

Jedyne i to prawdziwe wytłumaczenie to zwykły brak czasu i zgrania się z moim synem.

Plan mam taki żeby zrobić to z nim. Namówić chcę go bardziej do fotografowania nie tylko jako przygoda, ale może bardziej jako pasję. Ma chłopak oko do kadru i lubi się pochwalić jak coś fajnie uchwyci...a nie pstryka telefonem, i to już jest dużo. Chciałbym żeby złapał większego bakcyla do obiektywu i pomógł mi w tym zadaniu. Niestety czas stoi na przeszkodzie a po drugie nic na siłę bo się zrazi.

On o tym wie, że ja go prosiłem o takie cóś. Podejrzewam że, trochę nie wierzy w siebie i boi się, że nie wyjdzie to fajnie i takie tam... coś z zakresu tremy.

Ale spoko, jak nie wyjdzie plan to zrobi się samemu. Będą foty

Rezultaty 120 - 123 z 123 pozycji
Udostępnij temat: