Dalsze rozmowy z tematu: Santa Leocadia i nie tylko

1. AndDi 2023-03-04 09:19:09

Ciekawy temat w tej kafeterii. To już któraś relacja którą czytam i widzę że ci dwaj koledzy się znowu kłócą. Tak na moje oko i obserwacje to wnioskuję że obaj panowie mają rację i obaj się mylą.

jagdtiger2

Trzeba by prześledzić całą historię wszystkich potyczek, aby mieć pełen ogląd. Tylko komu by się to chciało

1. AndDi 2023-03-04 09:21:32

Chociaż przypomniało mi się że kolega Tulipan740i też mi raz podpadł 

jagdtiger2

Ryzykant

1. tulipan740i 2023-03-04 09:37:53

Ryzykant

AndDi

I czego znowu tu jątszysz? Jesteś moderatorem i powinieneś dawać przykład dobrego zachowania, tymczasem Ty tylko szukasz paliwa do dalszych niesnasek. Już Ci kiedyś o tym Noob napisał. 

1. tulipan740i 2023-03-04 09:44:43

Hmm, chciałeś chyba napisać: niezwykle długo ?

Wojok
    Przyganial kocioł garnkowi. Nie bądź Wojok hipokrytą. Przypomnij no sobie swoje długie wywody ze Zbyszkiem, albo Noobem. Ostatnio tylko dzięki zdrowemu rozsądkowi Maciejeslawa dyskusja o niczym nie przeciągnęła się o rana.

1. AndDi 2023-03-04 09:51:30

Ryzykant

AndDi

I czego znowu tu jątszysz? Jesteś moderatorem i powinieneś dawać przykład dobrego zachowania, tymczasem Ty tylko szukasz paliwa do dalszych niesnasek. Już Ci kiedyś o tym Noob napisał. 

tulipan740i

Bzdury piszesz, nie jestem moderatorem, bo zrezygnowałem
    Lepiej było sprawdzić nim się napisało.

P.S. Jątrzysz powinno się tak pisać, to tak żebyś gdzieś znowu nie popełnił błędu.

1. AndDi 2023-03-04 09:54:21

Hmm, chciałeś chyba napisać: niezwykle długo ?

Wojok
    Przyganial kocioł garnkowi. Nie bądź Wojok hipokrytą. Przypomnij no sobie swoje długie wywody ze Zbyszkiem, albo Noobem. Ostatnio tylko dzięki zdrowemu rozsądkowi Maciejeslawa dyskusja o niczym nie przeciągnęła się o rana.
    tulipan740i

No i czego zaczepiasz, przecież On tylko stwierdził fakt, który jest nie do podważenia, nic złego nie napisał. Zaczepiasz, a później jojczysz, że to nie Ty.

1. tulipan740i 2023-03-04 10:16:31

P.S. Jątrzysz powinno się tak pisać, to tak żebyś gdzieś znowu nie popełnił błędu.

AndDi

A informowalłeś o tym oficjalnie? Skąd mam wiedzieć.Jezeli nie to nie zarzucaj,że bzdury piszę. W takim razie były moderatorze. Piszę z telefonu,więc błąd się zdarzył nieomylny były moderatorze

O jej jaka radocha, ,znowu sobie guzy ponabijasz. Masz już swoje lata a aż miło popatrzeć,że cieszysz się jak dziecko i zachowujesz jak pospolity gowniarz

1. AndDi 2023-03-04 10:20:15

AndDi

A informowalłeś o tym oficjalnie? Skąd mam wiedzieć.Jezeli nie to nie zarzucaj,że bzdury piszę. W takim razie były moderatorze. Piszę z telefonu,więc błąd się zdarzył nieomylny były moderatorze

O jej jaka radocha, ,znowu sobie guzy ponabijasz. Masz już swoje lata a aż miło popatrzeć,że cieszysz się jak dziecko i zachowujesz jak pospolity gowniarz

tulipan740i

Elokwencja, szyk i kultura, cały Ty

1. tulipan740i 2023-03-04 10:24:33

Czyli rozumiem, że nie informowalłeś. Jako były moderator dałeś dobry przyklad

1. jagdtiger2 2023-03-04 11:15:09

Panowie chyba najlepiej by było gdyby jeden drugiemu odpuścił i nie zwracał uwagi na drugiego

1. tulipan740i 2023-03-04 11:23:19

Jagdtiger2 tylko napisz mi proszę kiedy Ci podpadłem.  Pytam ponownie, ponieważ lubię klarowne sytuację. Z tego co pamiętam jakoś nigdy ze sobą nie rozmawialiśmy. Jak się mylę to popraw mnie. Pamiętam tylko to, gdy napisałeś post w odpowiedzi do mojego o detalach i częściach. Ale to przecież nie była żadna kłótnia, scysja a dyskusja z resztą bardzo krótka z mojej strony. 

1. Wojok 2023-03-04 12:07:14

...Skoro z kimś się nie zgadzam i wyszła z tego powodu scysja to traktuje go jak powietrze i tego samego oczekuje....

tulipan740i

Skoro coś piszesz, to się tego trzymaj.

Nie do Ciebie pisałem, i prawdę napisałem. I to jaki ja jestem, i jak z kimś innym rozmawiam faktu tego nie zmieni.

A jak masz coś do mnie, to przypominam - załóż sobie wątek i tam się wypłakuj.

1. tulipan740i 2023-03-04 12:27:19

Skoro coś piszesz, to się tego trzymaj.

Nie do Ciebie pisałem, i prawdę napisałem. I to jaki ja jestem, i jak z kimś innym rozmawiam faktu tego nie zmieni.

A jak masz coś do mnie, to przypominam - załóż sobie wątek i tam się wypłakuj.

Wojok

Wojok jakoś nie odniosłeś się do tego co napisałem. Sam dobrze wiesz,że to prawda. Nie będę zakładał kolejnego niepotrzebnego wątku bo szkoda  forum na takie śmiecić. Skorzystam z dobrotliwości byłego moderatora i pozostaje przy tym. Kto tu płacze? Jak widzisz Twój kolega uchachanh po pachy mi też smutno nie jest. Skoro wątek jest założony w mojej sprawie to nie widzę przeszkód, żeby się w nim odnieść też do Twoich wypowiedzi. Generalnie nie widzę żadnego sensu jego zakładania bo i tak każdy zostanie przy swoim, ale skoro już jest to przecież można  zrobić powtórkę z historii.

1. AndDi 2023-03-04 13:49:35

Czyli rozumiem, że nie informowalłeś. Jako były moderator dałeś dobry przyklad

tulipan740i

Nikt z fanfarami nie ogłaszał, że zostałem Moderatorem, to i jak się z tego wypisałem, to też nie było takiej potrzeby, bo kogo to interesuje. Regulamin również nie wspomina o tym, że trzeba informować, że ktoś rezygnuje z bycia Moderatorem.

1. tulipan740i 2023-03-04 13:58:06

Nikt z fanfarami nie ogłaszał, że zostałem Moderatorem, to i jak się z tego wypisałem, to też nie było takiej potrzeby, bo kogo to interesuje. Regulamin również nie wspomina o tym, że trzeba informować, że ktoś rezygnuje z bycia Moderatorem.

AndDi

Po pierwsze w takim razie nie pisz, że bzdury piszę bo podobnie jak Ty jasnowidzem nie jestem. Mogłeś po prostu napisać że już nim nie jesteś tutaj i tle. Po drugie jak już nim przestałeś być to mimo, że regulamin tego nie określa warto by było w formie grzecznościowej poinformować o tym fakcie resztę kolegów. Może zapowiedzieć ewentualnie kogoś kto będzie kontynuował tą funkcję.

1. AndDi 2023-03-04 14:06:07

Po pierwsze w takim razie nie pisz, że bzdury piszę bo podobnie jak Ty jasnowidzem nie jestem. Mogłeś po prostu napisać że już nim nie jesteś tutaj i tle. Po drugie jak już nim przestałeś być to mimo, że regulamin tego nie określa warto by było w formie grzecznościowej poinformować o tym fakcie resztę kolegów. Może zapowiedzieć ewentualnie kogoś kto będzie kontynuował tą funkcję.

tulipan740i

Jak by się ktoś zapytał albo zgłosił żebym coś zrobił, to bym mu odpowiedział, że już nie jestem i po sprawie. Jest taka osoba od dawna która też pełni funkcję Moderatora, jako stary forumowicz powinieneś o tym wiedzieć.

"Grzecznościowej" i kto to pisze.

1. tulipan740i 2023-03-04 14:26:25

Jak by się ktoś zapytał albo zgłosił żebym coś zrobił, to bym mu odpowiedział, że już nie jestem i po sprawie. Jest taka osoba od dawna która też pełni funkcję Moderatora, jako stary forumowicz powinieneś o tym wiedzieć.

"Grzecznościowej" i kto to pisze.

AndDi

I tu właśnie wychodzi Twoje matactwo i manipulacja. Nie czujesz się w obowiązku informowania o stracie funkcji, ale piszesz, że bzdury piszę bo o tym nie wiem.  Cały Ty. Pokrętny Ty. Nieomylny Ty, Wszechwiedzący  Ty. Nie czujesz się w obowiązku poinformować o tym fakcie bo to ponad Twoje obowiazki, ale czujesz się w obowiązku głupie zaczepki robić. Tutaj to masz doprawdy mega inicjatywę.  Piszesz jak Ci wygodnie i teraz to dokonałe pokazałeś. Chłopie ile Ty masz lat. Pomyśl. Do reszty zdziecinniałeś.

1. AndDi 2023-03-04 14:35:37

I tu właśnie wychodzi Twoje matactwo i manipulacja. Nie czujesz się w obowiązku informowania o stracie funkcji, ale piszesz, że bzdury piszę bo o tym nie wiem.  Cały Ty. Pokrętny Ty. Nieomylny Ty, Wszechwiedzący  Ty. Nie czujesz się w obowiązku poinformować o tym fakcie bo to ponad Twoje obowiazki, ale czujesz się w obowiązku głupie zaczepki robić. Tutaj to masz doprawdy mega inicjatywę.  Piszesz jak Ci wygodnie i teraz to dokonałe pokazałeś. Chłopie ile Ty masz lat. Pomyśl. Do reszty zdziecinniałeś.

tulipan740i

Nie straciłem, a zrezygnowałem i kto tu próbuje manipulować i mataczyć

1. tulipan740i 2023-03-04 14:44:08

AndDi

Dla mnie lepiej brzmi.  A do reszty posta już się nie odniesiesz Alfo i Omego
     Ale w sumie dobrze, że założyłeś ten wątek bo teraz dobrze widać jaki jesteś pokrętny.

1. AndDi 2023-03-04 14:57:33

AndDi

Dla mnie lepiej brzmi.  A do reszty posta już się nie odniesiesz Alfo i Omego
     Ale w sumie dobrze, że założyłeś ten wątek bo teraz dobrze widać jaki jesteś pokrętny.

tulipan740i

Z pewnością lepiej to dla Ciebie brzmi, ale nie jest to prawdą. Jest wiele rzeczy które dla Ciebie lepiej brzmią, a nie są prawdą, choć Ty je przedstawiasz jako prawdę. Nieźle się podsumowałeś.

A co tu odpowiadać na resztę, jak Ty cały czas to samo, chyba myślisz, że kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą, a tu może niekoniecznie.

Rezultaty 20 - 40 z 56 pozycji
Udostępnij temat: